Egyetemistaként nincs nyár fesztivál nélkül. Az elmúlt évek korlátozásai, valamint az idei év nehézségei most végre teret engednek a felhőtlen szórakozásnak és kikapcsolódásnak. Lássuk, hogy a 2023-as évben mely rendezvényekre lesz érdemes ellátogatnod!

A legnagyobb vízparti fesztivál

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb szabadtéri elektronikus zenei fesztivál Európában. 2007 óta várja a látogatókat, közvetlenül a Balaton partján, a leghíresebb és legizgalmasabb DJ-kkel és előadókkal. Két év kispadot követően megvolt a nagy visszatérés, a 2023-as évadban pedig már remélhetőleg bizonytalanságok nélkül, teljes erővel és óriási bulikkal érkezik majd a Balaton Sound 15. születésnapja! A fesztivál idén 2023.06.28-07.01. között kerül megrendezésre Zamárdi szívében. És, hogy kik dobogtatják meg dallamaikkal idén a szíved? Íme néhány név a sok közül: Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell

Benned is ott az egyetemista?

Az EFOTT több mint 45 éve az egyetemisták kedvenc nyári bulija, ami csakis arról szól, hogy minden látogató egy igazi egyetemi buliban érezze magát, partizzon, sportoljon, strandoljon, pihenjen. A hallgatói életérzés éjjel-nappal garantált, melyet idén 2023.07.12-16 között élvezhetsz a Velencei-tó partján. Akár voltál, akár vagy, akár leszel egyetemista, itt a helyed, mert ez a fesztivál rólad szól! Csekkold a fesztivál oldalát, hogy le ne maradj a fellépők listájáról és a jegyekről!

Debreceniek figyelem!

A debreceni fiatalok legnagyobb örömére idén is megrendezésre kerül a Campus Festival 2023.07.19-23 között. Az idei helyszín ismét a Nagyerdei Stadion melletti területen helyezkedik el. A legutóbbi etapnál már a teljes értékű Campus Fesztivál csomag érkezett, és 2023-ban is ez a terv, azaz megannyi hazai fellépő mellett egy csapat világsztár is Debrecenbe érkezik majd maximumra járatni a fesztivál szezont.

Egy másik világ

Az OZORA egy másik világ. Egy világ, ahol évről-évre egy világméretű csapat egyesül, és ahol évről-évre összefonódik a természet és a zene lüktetése egy békés, szeretetteljes közös tudatban, és életre kel a fesztivál és a közösség ereje! Az ország legkülönlegesebb nagyrendezvénye 2023.07.31.- 08.06 között nyitja majd meg kapuit a nagyközönség előtt Dádpuszta szívében, ahol a goa trance, ambient, psy és chill zenék java mellett egy igazán egyedi miliő várja majd a látogatókat, amelynek vezérfonala a természet és az egymás iránti tisztelet és szeretet.

És végül egy személyes kedvenc…

A magyar előadók kedvelői pedig a csongrádi Körös- torok partján élvezhetik a nyár utolsó napsugarait, a KTN Feszten 2023.08.04-06 között. A fesztivál az elmúlt években a korábbi hagyományokat megtartva és tovább fejlesztve azokat az országban szinte egyedül álló módon ötvözte az INGYENES családi programokat és strand használatot a klasszikus fesztiválok minőségi, de megfizethető programjaival!

A fesztiválozás nem olcsó mulatság ezt tudjuk jól. Ahhoz, hogy felhőtlenül tudj szórakozni, nem árt egy kis zsebpénz, vagy egy jól fizető állás. Regisztrálj a Zyntern.com-on és tömd tele a pénztárcád az idei fesztiválszezonra! 

Tetszett a cikk? Oszd meg!