• Post author:

Habár tökéletes kirándulóidő leginkább tavasszal, esetleg nyáron szokott lenni, a szuper  programokról a kissé barátságtalanabb hideg évszakban sem kell lemondanotok. Ezúttal a télen is ideális győri és Győr környéki szabadidős lehetőségekből gyűjtöttünk párat, hogy segítsünk  nektek ötleteket adni a vizsgák közötti, vagy munka utáni kikapcsolódáshoz.  

korcsolyázó pár

1. Jégkorcsolyázás 

Ha téli programokra gondolunk, a jégkorcsolya biztosan az elsők között fog az eszünkbe jutni.  Ha nem szeretnétek messze menni az egyetemtől, próbáljátok ki a belvárosi, Dunakapu-téren  lévő pályát, ha profibbak vagytok, és nagyobb köröket siklanátok, a Nemak Jégcsarnok  műjégpályáját ajánljuk, de ha kimozdulnátok a városból, arra is van egy remek ötletünk! Idén  először a festői szépségű Pannonhalmán, az apátság lábánál is lesz lehetőség korcsolyázni, a  Porta Látogatóközpont udvarán.

Ha arra jártok, mindenképp nézzétek meg a látogatóközpontban  megtekinthető interaktív középkori kiállítást is, illetve a Lombkorona Tanösvényről nyíló  kilátást se hagyjátok ki! 

Bővebb infó → Dunakapu-tér, Jégpálya https://jegpalya.hu/dunakapu-ter/ ; Nemak Jégcsarnok  https://jegpalya.hu/ ; Pannonhalma jégpálya https://porta.pannonhalma.hu/korcsolyapalya pannonhalman/ 

2. GokartMania gokartpálya 

Imádtok vezetni, és egyszerűen véretekben van a sebesség? Akkor mindenképpen ki kell  próbálnotok a várostól mindössze pár percnyi autóútra, Győrzámolyon található GokartManiát ahol az ország egyetlen kétszintes teremgokart-pályáján száguldozhattok. Izgalmas közös  program lehet barátokkal és családdal is, ráadásul az is ki fog derülni, ki lehetne közületek a  Forma-1 bajnoka. 

Bővebb infó → http://www.gokartmania.hu/hu 

óriáskerék Győrben

3. Óriáskerék a Dunakapu-téren 

Győr barokk belvárosa egész évben gyönyörű, azonban az adventi időszakban, ünnepi fényárban  úszva különösen varázslatossá válik – a Dunakapu-téren magasodó Óriáskerékre felülve,  madártávlatból pedig csodás kilátás nyílik rá. Kössétek össze az óriáskerekezést egy  forraltborozós-kürtőskalácsozós sétával a karácsonyi vásárban, garantáltan páratlan hangulatú élményben lesz részetek! 

4. Cyberjump trambulinpark 

Ha igazi örökmozgók vagytok, és szeretitek az aktív kikapcsolódást, akkor imádni fogjátok az  ETO parkban található Cyberjump trambulinparkot. Az 1200 m2-es élményközpont 10 féle különböző játékelemmel vár, az adrenalinfüggők pedig Ninja Warrior pályán, és mászófalon is  kipróbálhatják magukat. 

Bővebb infó → https://gyor.cyberjump.hu/ 

Torony koktélbár

5. Torony – Orlando’s Bar 

Télből a nyárba? Győrben ez is lehetséges – a latin hangulatú Torony mediterrán atmoszférája és különleges koktéljai segítségével a legnagyobb fagyban is úgy érezhetitek, mintha egy  tengerparti bárban lazítanátok. 

Bővebb infó → https://www.facebook.com/toronybar/

Kezdődhet a kikapcsolódás!

Írta: Tóth Regina

Ha a téli hónapok neked is inkább a vizsgákról és a stesszről szólnak szórakozás helyett, akkor nézz rá vizsgaidőszak túlélési tippeinjkre vagy tudd meg melyik győri kávézókat ajánljuk tanuláshoz!

Tetszett a cikk? Oszd meg!