Több ezer pályakezdő, 9 munkáltató és innovatív employer branding megoldások a Z generáció toborzására. Mutatjuk, idén milyen aktivitások várták az EFOTT-ra érkező fiatal munkakeresőket a Zyntern helyszínén!

Repohár és italkupon az idei Karrier Zónában

A hagyományos toborzás a múlté, helyette itt a Karrier Zóna

A korábbi évek tapasztalataiból jól látszik, hogy a Z generációval való kapcsolatteremtés egyik legjobb és legkötetlenebb módja a fesztiválos kitelepülés, ahol a cégek közvetlenül, fesztelen hangulatban beszélgethetnek a pályakezdőkkel. A fiatalok így a munkáltatók egy olyan oldalát ismerhetik meg, amelyre interjúk vagy állásbörzék keretében szinte egyáltalán nincs lehetőség.

Idén negyedik alkalommal jelent meg a Zyntern.com – Magyarország vezető Z generációs állásportálja, a legnagyobb egyetemistáknak szóló fesztiválon. Az EFOTT-ra látogatók a Zyntern Karrier Zónában izgalmas aktivitásokon vehettek rész, értékes nyereményekkel gazdagodhattak, de legfőképp megismerkedhettek 9+1 kiállítóval. 

Ilyen volt 2023-ban a Karrier Zóna

A résztvevő cégek (Audi Hungaria, Cushman & Wakefield,  euDIÁKOK, H&M, Infineon, NN Biztosító, Prohuman, Starbucks, Wizz Air) játékokkal, ajándékokkal és remek karrierlehetőségekkel várták az arra járó fesztiválozókat, akik a helyszín körbejárása után repoharat és italkupont kaptak a Zyntern kollégáitól. 

Zyntern Karrier Zóna Beach Bar az EFOTT-on

A 2023-as Karrier Zóna főtámogatója az idén harmincadik születésnapját ünneplő Audi Hungaria sok izgalmas aktivitással készült. Volt szerencsekerék, ugrókötél, ping-pong, értékes és hasznos nyeremények, mint a kézfertőtlenítő vagy mini fogkefe. Valamint, a strandozók nagy örömére, élőben is megtekinthető volt egy inpozáns kék színekben pompázó Audi TT RS Coupé. 

A cégek fotósarokkal, ügyességi játékokkal szerencsekerékkel, kvízzekkel és értékes nyereményekkel készültek a pályakezdőknek. A hasznos ajándékok között volt napszemüveg, kulacs, vászontáska, zseblámpa, esőkabát, naptej törölköző és vízálló telefontok. Ha valaki felkészületlenül tévedt be a fesztiválra a Zyntern sátrában alap kelléket beszerezhetett.

Munkakeresés fesztivál köntösben

A Karrier Zóna azonban nem csak móka és szórakozás, ha valaki nyitott szemmel járt valós karrierlehetőségekkel és releváns információkkal is találkozhatott. A cégek képviselői készséggel válaszoltak minden felmerülő kérdésre és szívesen meséltek a saját tapasztalataikról. A légiutaskísérőktől a mérnöki pályáig széles palettán mozgott az idei cégek által kínált lehetőségek listája. A megszokott feszengő állásbörze kitelepülés helyett a Karrier Zóna a valódi kapcsolódásról és a közösen megélt élményekről szól. Ki ne emlékezne vissz szívesen egy arca kapott Audi logóra a fesztivál utáni hónapokban? A márkaismertséget nem csak óriásplakátokon és rádióspotokon keresztül lehet építeni egy újszerű, élmény alapú kitelepüléssel sokkal mélyebb nyomot tud hagyni a potenciális munkavállalók emlékezetében. 

A Zyntern.com Pályakezdő Állásportál évek óta sikeresen bizonyítja, hogy a cégek és fiatalok közötti hídat érdemes jó hangulatban és tóparton építeni. A Karrier Zóna egy olyan rendezvény, ahol fesztelenül, értékes időt tudnak együtt tölteni a piaci szereplők és az érdeklődők. Egyszerre employer branding, toborzási rendezvény és egy jó buli mind a kollégák, mind a fesztiválozók számára. 

Fesztiválozók a Karrier Zónában
Tetszett a cikk? Oszd meg!