Mivel foglalkozik az Audi Hungaria Győrből?

A győri Audi nem más, mint számos innovatív motor szülőhelye, a stílusikon Audi TT és Q3 otthona. Vállalatunk a motor- és járműgyártás mellett vezető szerepet tölt be az elektromos meghajtások gyártásában. A Műszaki Fejlesztés 20 éve formálja a jövő mobilitását. A VW Konszern számára nyújtott kompetenciaterületeink folyamatosan bővülnek az IT, Beszerzés és Műszaki Költségelemzés területein.

Pályázz nyitott pozícióink valamelyikére!

Kiválasztási folyamatunk többlépcsős. Első körben online adhatod be a pályázatodat a www.audi.hu/karrier oldalon, melyet kollégáink bírálnak el végzettség és szakmai tapasztalat alapján. A következő lépcső az állásinterjú, ahol a szakterület képviselőjétől tájékoztatást kapsz a munkakörről, mi pedig rólad, majd szociális kompetenciáidat Assessment Center keretében vizsgáljuk meg.

Tudtad?

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home-office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

A vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Munkatársaink mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal, szakorvosi tanácsadással, valamint egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel igyekszünk megkönnyíteni.

Audi Akadémiánk szakmai és szakmán túli képzéseket is kínál, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk.

A helyszínen ezzel várunk

Keresd az Audi Hungaria standját az EFOTT Fesztiválon, ha a bulizáson túl a szakmai jövőd is fontos számodra!

Karrierjóslásunk során megtudhatod, milyen szakmai mérföldköveket tartogat számodra a jövő. Csapd fel a napszemcsit és lőj egy vagány selfiet Audi TT modellünkkel, vagy pörgesd meg szerencsekerekünket, hogy értékes audis nyereményekkel lehess gazdagabb!

Ismerd meg munkatársaink tapasztalatait és tájékozódj a rád váró lehetőségekről, hogy stabil karrierkilátásokkal vethesd bele magad az őszbe!

Tetszett a cikk? Oszd meg!