Biztosan hallottál már róla, hogy mennyire megéri a cégednél diákokat foglalkoztatni, de azt is tudod, hogy miért? Ha NEM, mutatjuk!

Mennyi az annyi?

Iskolaszövetkezeten keresztül a diák munkavállalók foglalkoztatása lényegesen költségkímélőbb, mint más foglalkoztatási forma, hiszen csak a munkával eltöltött időt számlázza a cégednek az iskolaszövetkezet.

Nincs járulékfizetési-, illetve folyamatos foglalkoztatási kötelezettség: táppénz, szabadság, végkielégítés vagy egyéb rejtett költségek. A diákok ledolgozott óráiról a következő hónap elején költségként elszámolható számlát állít ki cégednek az iskolaszövetkezet.

Túlterhelt hres a cégednél

Ne csak pénzt, időt is takaríts meg

A Zyntern Suliverzummal időt és pénzt takaríthatsz meg. A szolgáltatás komplexitásából adódóan nem csak foglalkoztatni tudod az általad kiválasztott diákokat az Iskolaszövetkezeten keresztül, hanem akár meg is találhatod a jövő munkavállalóit a Zyntern.com-on. Így megkönnyítheted a HR-es kollégáid mindennapjait, hiszen nekik innentől kezdve csak annyi a dolguk, hogy kiválasszák a jobbnál jobb jelöltek közül a legmegfelelőbbet, és kérjék a Suliverzumon keresztül a foglalkoztatásukat. Ha ez még nem lenne elég, ezt teljesen online megtehetik pár perc alatt, és így az adminisztrációval, a bejelentéssel sem a cégednek lesz dolga. A szerződéskötéshez  nem kell elhagynod otthonod kényelmét, nem kell előre egyeztetett időpontban megjelenned személyesen egy irodában, mert mi úgy gondoljuk, hogy a drága időd tudod fontosabb dolgokra is fordítani.

Ha már az adminisztrációnál tartunk…

Az adminisztráció időrabló, monoton, azonban elengedhetetlen feladat a vállalatok életében. A HR osztályokon, naponta rengeteg időt töltenek el a kollégák adatfeldolgozással, dokumentumkezeléssel. Diák foglalkoztatás esetén ezeket a teendőket is az Iskolaszövetkezet végzi. Ezáltal céged mentesül a bejelentési kötelezettségektől, felvétellel és elbocsátással járó adminisztratív feladatok, illetve a havi bérszámfejtési, járulékfizetési feladatok és költségek alól. A cégednél nem kell minden munkavállalóval külön szerződést kötni, bérszámfejtést végezni, munkabért fizetni. Elég csak hónap végén jóváhagyni a diákjaid jelenléti ívét a Suliverzum felületén, és már érkezik is a számla.

Hozz friss lendületet céged életébe, és könnyítsd meg kollégáid mindennapjait!

Tetszett a cikk? Oszd meg!