Az okostelefonok után itt az okos iskolaszövetkezet! A Suliverzum smart funkciói révén búcsút mondhatsz a diákfoglalkoztatás nehézségeinek.

Az idő pénz

Toborzás, bérszámfejtés, employer branding, tréningszervezés, és még hosszan lehetne sorolni mi mindenből áll egy HR-es tipikus napja. Ha pedig a főállású kollégák mellett diákokkal, gyakornokokkal is foglalkozik a cég, a leterheltség hatványozottan fokozódik. A megfelelő iskolaszövetkezeti partner kiválasztásával nyugodtan fókuszálhatsz a fontosabb feladataidra, míg a diákokkal kapcsolatos ügyintézést is biztos kézben tudhatod. A Suliverzum automatizált rendszerüzenetei értesítenek, ha egy új diákod lépett be az iskolaszövetkezetbe, de ami még ennél is fontosabb, a havonta esedékes jelenléti ívek állapotáról is tájékoztat. Ha pedig cégen belül igényetek van arra, hogy többen is rálássatok a folyamatokat, a fiókbeállításoknál bárkit egyszerűen hozzáadhatsz a profilotokhoz.

Smart funkciók mindenki részére

Hiába tudsz mindent egy gombnyomásra intézni, ha a diákok nem végzik el időben a hozzájuk tartozó teendőket, semmivel sem vagy előrébb. A Suliverzum kész mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalról elősegíteni a felek közötti gördülékeny együttműködést, hisz az iskolaszövetkezeti foglalkoztatásban rejlő előnyöket egyedül így lehet kiaknázni. Általánosságban a legtöbb problémát a jelenléti ívek és a hivatalos iratok szokták okozni, ezért ezek orvoslása top prioritást élvez. A smart funkciók révén a diákok többszöri emlékeztetőt kapnak a jelenléti íveikről, legyen szó azok beküldéséről, elutasításáról vagy akár javításáról. A személyigazolvány és hallgatói jogviszony lejártáról pedig minden esetben előre figyelmeztet, hogy se a diák ne bukja el az állást, se a cég az értékes munkaerőt.

Az összes lényeges info egy helyen

Akár mint egy megnyerő önéletrajz esetében, úgy a Suliverzum kezelőfelületének kialakítása során is az átláthatóság jelentette a legfőbb vezérelvet. Nem kell párhuzamosan több rendszerben és táblázatban keresgélned, ehelyett könnyedén áttekinthetsz és kezelhetsz minden foglalkoztatáshoz szükséges információt. Egy helyen találod meg az összes pozíciódat, a foglalkoztatott diákjaidat, az együttműködésekhez szükséges dokumentumokat, valamint az elengedhetetlennek számító jelenléti íveket. Utóbbiak esetében szűrők segítségével még az egyes ívek státuszát is nyomon tudod követni.

Tetszett a cikk? Oszd meg!