2023-ban is számít a véleményed, hogy mely cégek a legsikeresebbek a fiatal generációk megszólításában. A Zynternship Awards, a pályakezdő- és utánpótlás-nevelési  programok és kreatív kampányok versenye. Értékes nyeremények, hasznos információk, valódi ráhatás a piaci trendekre….Most megmutatjuk miért éri meg Neked is szavazni!

Tudj meg többet a Zynternship Awardsról

A Zynternship Awards a legjobb lehetőség arra, hogy kifejezd mire vágysz Z generációsként a munkaerőpiacon. Magyarország legjobban fejlődő és növekvő cégei a TE véleményedre kíváncsiak, hogy hogyan tudnak olyan vállalatot építeni, amelyben a fiatal generációk otthonosan mozognak. Segítsd őket véleményeddel, és szavazz az idei induló cégekre. 

szavazz_es_nyerj_cegekre

Ismerd meg a versenyző cégeket!

Az idei évben is két kategóriában küzdenek meg a cégek egymással, a fiatal generációk elismerésért. A Talent Starter kategória szereplői elhozzák a leginnovatívabb és fiatalközpontúbb gyakornoki és pályakezdő programokat. Ebbe a csoportba tartoznak többek között olyan cégek, mint a Magyar Telekom, a K&H Bankcsoport, vagy akár a NOKIA. Mindannyian azon dolgoznak, hogy segítséget nyújtsanak, szakmai tapasztalattal ruházzanak fel, és irányt mutassanak a munkaerőpiac sűrű erdejében. Te kinek a “kezét fognád” ezen az utazáson? 
A másik izgalmas kategória a Zemployer Brand, a Kreatív kampányok versenye.  A cégek célja az, hogy a lehető legkreatívabb videós anyagokkal, programokkal, mutassák be szervezetüket a Z generációnak. Látogass el az Audi Hungaria Zrt.-hez egyedi gyárlátogatásra, fújd te is kívülről a One Identity rap szövegét, vagy tedd jobbá a világot a Accenture projektjeivel. Ismerd meg a többi munkáltatót is, és válaszd ki a számodra legötletesebb kampányt!

Miért vegyél részt a verseny alakulásában? 

  • Megtudhatod, hogy milyen lehetőségeid vannak a munkaerőpiacon pályakezdőként 
  • Feltérképezheted a leginkább Z generáció-orientált szervezeteket és cégeket
  • Véleményt alkothatsz a cégekről, és a formálhatod a piaci trendeket 
  • És…. 

Értékes nyereményekkel jutalmazzuk a szavazatod!

2023-ban 6. alkalommal kerül megrendezésre a Zynternship Awards, a tavalyi évben is fantasztikus ajándékokkal láttunk el benneteket, azonban idén emeltünk a téten és az alábbi őrületes nyeremények keresik gazdájukat a szavazók között:

  • 1 db Airpods3 – 70.000 Ft
  • 2 db 10.000 Ft-os Decathlon utalvány – 20.000 Ft
  • 2 db 10.000 Ft-os Libri utalvány – 20.000 Ft

Légy részese ennek a nem mindennapi kezdeményezésnek! Válassz az induló cégek közül TE is, és zengjen minden a generációd hangjától! 

Tetszett a cikk? Oszd meg!