• Post author:

A hagyományos álláskeresés helyett a virtuális térből kilépve a valóságban is igyekeztük összematchelni az álláskeresőket a cégekkel, mindezt pedig egy hatalmas bulival koronáztuk meg. Hiszen van elég okunk stresszelni a mindennapokban: vajon megtaláljuk-e a számításainkat egy munkahelyen, vagy a horgunkra akad-e a megfelelő jelölt? Ezen a bulin fiatalok, HR-esek és diákszervezetek közösen engedhették ki a gőzt, és világossá vált, hogy semmi ok a pánikra!

Ha kíváncsi vagy, hogyan csapattuk a Millenárison, csekkold az alábbi videót!

NO PANIC X Zyntern.com Networking és After party

Millenials @Millenaris

A Zyntern.com fogta magát, befoglalta a Millenáris Startup Campust, és egy egyedülálló Networking és After partyt szervezett a 2019-es Startup Safari keretében. A szakmázás után oldott hangulatban networkingelhettek a résztvevők, majd az idő múlásával berobbantottunk egy hatalmas bulit. A jó hangulatról többek között welcome drinkekkel, és videódiszkóval gondoskodtunk.

Zyntern No Panic Networking party
Zyntern No Panic Networking party

Miért afterezzünk EGYÜTT?

Egy workshop vagy előadás után a résztvevők közvetlenül feltehetik kérdéseiket egymásnak, de az idő véges, a körülmények nem mindig ideálisak. Van, aki siet haza, viszont akad olyan jelenlévő, aki szívesen folytatná a diskurzust. Mi most azokra is gondoltunk, akiket éltet a networking, szeretik megosztani a véleményüket másokkal. Nem titkolt közösségépítési céllal marasztaltunk az álláskereső fiatalságot, az állást kínáló cégek képviselőit is, hogy ne csak a megszokott állásbörzés, interjús szituációban ismerkedhessenek meg egymással, hanem egy teljesen kötetlen informális szituációban. Innen már csak egy lépés volt még lazább legyen a hangukat…

És mi kell még a tökéletes partyhoz?

Fogtunk egy menő helyszínt, adtunk hozzá egy laza DJ-t, meghívtuk a top egyetemek diákszervezetinek vezetőit, állást kínáló vállalatok munkatársait majd mindezt felráztuk jó pár fiatallal, akik pályakezdők, vagy épp gyakornoki munkakeresésben vannak/voltak/lesznek. Semmiképp sem hiányozhattak a buliról a Zyntern arcok, és a Zyntern Közösség tagjai sem!
A belépéskör mindenki kapott egy státusának megfelelő matricát, legyen éppen álláskereső, hirdető, vagy csak “Szimpla érdeklődő”. Ezzel indulhatott is a bulika. A végeredmény számtalan új kapcsolat megszületése, pár frissen betöltött állás és az egyik legemlékezetesebb Zyntern Közösségi esemény lett.

Redbull autó a NO PANIC X Zyntern.com Networking és After party
NO PANIC X Zyntern.com Networking és After party

Legközelebb tali, és ne feledjétek: amíg minket láttok, csak SEMMI PÁNIK!

Ha csatlakoztnátok a közelgő eseményeink bármelyikéhez kövessétek a Facebook oldalunk, ahol közzétesszük a friss lehetőségeket!

Ha még aktuális az álláskeresés, és hozzátok illő állásokra vadásztok, nézzetek szét a Zyntern.com-on! Naponta új gyakornoki és pályakezdő pozíciók kerülnek fel!

Köszönjük a fotókat a Budapest Safari csapatának!

Tetszett a cikk? Oszd meg!