Az első benyomás mindig fontos pláne, ha a karrierünk múlhat rajta. A klasszikus rapid randi lényege, hogy minimális idő alatt megismerje egymást két idegen. Működik ez a munka világában is? A Zyntern.com hisz abban, hogy igen!

Egy HR-es szakember munkahetébe hány interjú férhet bele? Tíz, tizenöt akár húsz? És mindez hány munkaórába telik, na meg mennyi energiába? A Zyntern.com csapata egy közvetlen, intenzív és gyors ismerkedési lehetőséget adott IT hallgatók és HR-esek számára a Startup Safari esemény sorozaton belül megszervezett, az IT Rapid Randin.

Zyntern Rapid Randi – Startup Safari Edition

50 perc, 10 cég, 10 álláskereső

A Zyntern Rapid Randi keretein belül 50 perc leforgása alatt 10 meghívott cég és 10 előszűrt álláskereső ismerkedhetett meg egymással személyesen. Itt nincsenek állásbörze standok, marketinges szórólapok, tolongó tömeg. Csupán szemtől szemben egy könnyed, szakmai beszélgetés.

kiscsoportos beszélgetések a Zyntern Rapid Randin
Zyntern Rapid Randi

Hogyan kell elképzelni ezt az innovatív interjúszituációt?

A Millenáris Campuson 5 percenként asztalról asztalra ültek a fiatal résztvevők, ahol újra és újra találkozhattak a cégek munkatársaival. A programot a Zyntern.com szakmai tanácsadója koordinálta. Az álláskeresők előzetesen a Zyntern profiljukkal jelentkeztek a programra. A Zyntern matching algoritmusának köszönhetően a képesség alapú szűrés miatt az eseményen a résztvevő vállalatok képviselői már csak releváns érdeklődőkkel beszélhettek. Az idő rövidsége ebből adódóan nem jelentett problémát.

Nincs adatkezelési para! Mi történik az interjú után?

A beszélgetéstől függően ezt már a felek dönthetik el. A hatályos adatkezelési irányelveknek megfelelően a Zyntern a fizikai közvetítő szerepen túl a digitális térben is teret biztosít a pályázók biztonságos jelentkezésére, jelentkeztetésére. Ha matchelt’ a munkaadó és a munkavállaló a jelöltek mindössze egy kattintással jelentkezhetnek a vállalatok által előzetesen meghirdetett pozíciókra, ezzel 100% GDPR-biztos a kontakt-csere.

Leendő munkatárs üdvözlése kézfogással
Zyntern Rapid Randi

Elégedett partnereink

Köszönjük a UPC, az EPAM, a Budapest Bank, a Tata Consultancy Services Hungary, a Telenor, az Exxon Mobil, a Thyssenkrupp munkatársainak, hogy részesei voltak a Startup Safari IT Rapid Randi programjának. Inspiráló együttműködés valósult meg a GRAPHISOFT SE, a Citibank, a Bosch, a Continental, a KUKA, a Tetra Pak és az Accenture munkatársaival a Műegyetemi Állásbörze keretein belül.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Zyntern Rapid Randi programunk, keress meg minket!

Tetszett a cikk? Oszd meg!