A nyári céges rendezvények a covid óta népszerűbbek, mint valaha. A számtalan elérhető helyszín közül most hoztunk párat, melyekkel képtelenség mellélőni!

Ha céges rendezvényről esik szó, szinte mindig a karácsonyi bulira gondolunk, holott az év bármely szakaszában összeülhetünk kollégáinkkal egy vacsorára, iszogatásra. Már a legutóbbi Zyntern nyári csapatépítős tippeknél is beszéltünk arról, hogy a munkavállalók lojalitása mennyire függ ezektől a kötetlen eseményektől. A céges rendezvények a csapatépítőkhöz képest kapnak egy kis szakmai színezetet, mivel gyakran vezetői eredményértékelővel, jövőbeli kitekintéssel indulnak.

Closeup of smiling at camera beautiful middle-aged woman eating snacks from plate and standing at table with food at buffet reception with blurry people in background

A szervezésnél két dologra kell odafigyelnünk, hogy fergeteges hangulatot tudjunk varázsolni. Egyrészt a helyszín kiválasztásához minél pontosabban kell ismernünk a résztvevők számát. Másrészt tisztában kell lennünk a cég működésével, vagyis hogy mely időszakokban a legkevésbé elfoglaltak a munkatársak. Hiába adunk a következőkben tuti helyszín-ötleteket, ha a rendezvényt egy kifejezetten stresszes és kemény munkával telített időpontra teszitek, a légkör inkább fog egy temetésre emlékeztetni, mintsem egy partyra.

1. High Note Skybar

High Note Skybar

Ugyan ha személyesen még nem is jártunk skybarban, ismerőseink Insta sztorijában biztos láttunk már ilyet. A High Note Skybarban a chef, a cukrász és a barmanager triumvirátusának köszönhetően minden étel, édesség és ital passzol egymáshoz. A lélegzetelállító budapesti panorámában pedig nem csak gyönyörködni lehet, a cseles marketingesek szuper employer brandinges képekkel gazdagodhat! 

2. Városliget Café & Restaurant

Városliget Café & Restaurant

A Városliget évszaktól függetlenül igazi jolly joker. Télen ott a Műjégpálya korizásra, nyáron a Café a lazulásra. Az 1895 óta fennálló étterem tényleg minden alkalomra fel van készülve. Rendezvénytípustól függően feldíszíthető kiegészítő látványkellékekkel, befogadóképessége eléri a 3000 főt. Díszétterme kiváló exkluzív rendezvényekhez, de akár koncert- vagy fesztiválhelyszínnek sem utolsó.

3. Continental Citygolf Club

Continental Citygolf Club

Mi képes igazi amerikai céges party feelinget adni, ha nem egy golfklub? A Citygolf Club minden értelemben prémium kategóriás. Mielőtt a friss grillételekkel telepakolt asztalhoz ültetnénk a csapatot, megmozgathatjuk őket a 9 szakaszos pályán, mely egyaránt várja a kezdő és profi játékosokat.

4. Sir Lancelot Lovagi Étterem

Sir Lancelot Lovagi Étterem

A monitor bámulása után üde frissítőként hat egy olyan kor, mikor még evőeszköz sem létezett. A Sir Lancelot tárt karokkal várja a középkor szerelmeseit, kik a 21. század nyüzsgését aprányit maguk mögött hagynák. Derék felszolgálók és gáláns lovagok lesik óhajunk, sóhajunk, miközben különféle játékos mulatságot csodálhatunk meg. Ugyan mélyebben kell az erszényünkbe nyúlni az ízes étkekért és finom nedűkért, mintsem szeretnénk, de az autentikus hangulat elűzi a bánatot!

5. Trófea Grill

Trófea Grill

Az „all you can eat” koronázatlan királya évek óta a Trófea. Ez tényleg az a céges rendezvény lesz, ahol mindenki teletömheti magát. A széles választék egyszerre kedvez a hagyományos ételek kedvelőinek és a finnyásabbaknak is. Hála a korlátlan borfogyasztásnak, az ételek leöblítésével sem lesz gond. Három helyszín közül választhatunk, mi a legnagyobbat, az újbudait ajánljuk.

+1 Várkert Bazár

Budapest legextravagánsabb rendezvényhelyszíne egyértelműen a Várkert Bazár. A Ybl Miklós tervei alapján épült Várbazár nemcsak a világörökség része, de modern építészeti vívmányai révén képes otthont adni bárminemű eseménynek legyen szó gálavacsoráról, sajtótájékoztatóról, divatbemutatóról, vagy színházi előadásról. A multifunkciós rendezvénytermek mellett a neoreneszánsz stílusú kert tényleg hab a tortán.

Várkert Bazár

A céges rendezvényekhez kollégák is kellenek. Hirdess a Zyntern.com Állásportálon, és találd meg azokat az elhivatott fiatal gyakornokokat és pályakezdőket, akik a jövő zálogát képezik!

Tetszett a cikk? Oszd meg!